Ingrediƫnten:
* glutenvrije chocolade cake naar keuze (wij gebruikten zelfgebakken brownies)
* grote pot kersen (zonder pit) op siroop
* pure chocolade vlokken (bijvoorbeeld die van AH bevatten geen melk)
* 500 ml Alpro On
* 1 zakje vanillesuiker
* 1/2 theelepel kaneel
* rechthoekige (glazen) ovenschaal
Bereiding:
Snijd de chocoladecake in dunne plakken en bekleed hiermee de bodem van de ovenschaal.
Laat de kersen goed uitlekken en vang de siroop op. Besprenkel de cakebodem met wat siroop en leg hier vervolgens de uitgelekte kersen op.
Roer het zakje vanillesuiker en de kaneel door de Alpro en doe dit mengsel op de kersen in de ovenschaal.
Strooi hier wat pure chocolade vlokken overheen en zet tot het serveren in de koelkast. Eet smakelijk!
Tip:
De trifle kun je prima 's ochtends klaar maken en pas in de avond eten. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld 's avonds eters krijgt of een drukke dag voor de boeg hebt.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten